zaterdag 11 november 2017

Vergadering ouderraad 9 oktober 2017

De zomervakantie is weer voorbij, dus ook de ouderraad komt weer bij elkaar. We verwelkomen een nieuw lid en nemen direct de notulen door van de laatste vergadering.

Wil iedereen nog even kijken naar het stukje op de website van de ouderraad. Misschien wil even een korte update mailen zodat alles weer actueel is.

De agendapunten voor het nieuwe schooljaar zijn vastgelegd, maar als iemand nog een onderwerp op de agenda wil hebben, dan kan dat, graag even mailen naar de voorzitter.

Deze vergadering hebben we gesproken over de wijzigingen bij ziekmeldingen in de PTA week. Ouders zullen hierover verder geïnformeerd worden voor de eerste PTA week.

We hebben gesproken over een technasium project die wordt voorbereid door twee leden van de ouderraad. Zij hebben binnenkort een vervolgafspraak met iemand van het technasium om te kijken of dit project van start zou kunnen gaan. Misschien moet er over het technasium naar de ouders ook nog meer gecommuniceerd worden. Het is een mooie aanvulling op het bonhoeffer met zeer veel mogelijkheden. Hier kan nog wat meer reclame voor gemaakt worden.

We hebben ook nog gesproken over de leeslijst nederlands. Er staan wat gedateerde boeken op, is het niet leuk om deze leeslijst wat meer te moderniseren? De sectie Nederlands stelt deze lijst samen en hier zijn natuurlijk wel regels aan verbonden. Misschien kan een vakdocent Nederlands dit komen vertellen en kunnen we hierover in gesprek.

Tot slot hebben we nog korte vragen beantwoord en de lijnen uitgezet voor het nieuwe schooljaar. Het was weer leuk om bij elkaar te zijn en het schooljaar weer te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten